Cautare

2383 de rezultate pentru "serviciul clienti dolce" (3.43 secunde)
Bancile straine care nu au o sucursala sau filiala in Romania vor putea opera pe piata interbancara, iar intermediarii vor stabili prin norme interne modalitatile de transmitere a ordinelor de la clienti, fiind permisa si utilizarea mijloacelor electronice.
Banca Ţiriac Banca Ţiriac nu va avea program de lucru cu publicul in zilele de 30 iunie si 1 iulie, iar tran-zactiile ale caror scadente sau date de valuta vor fi zilele de 30 iunie si 1 iulie 2005 va trebui solicitate de clienti pina pe 29 iunie, au anuntat, reprezentanti ai bancii, intr-un comunicat.
Contractul de superficie incheiat de clienti cu MTS Leasing ii ofera finantatorului german drept de proprietate asupra cladirii construite si drept de folosinta asupra terenului.
Acesta afirmatie vine dupa ce directorul general al Biroului de Credit, Serban Epure, a declarat pentru acelasi post de radio, ca potrivit evaluarilor de la sfirsitul primului trimestru al anului, circa 160.000 de clienti ai bancilor comerciale, persoane fizice, nu au onorat la timp creditele (dintre acestia 136.000 sint restantieri la o singura banca, iar 24.000 de clienti sint restantieri la doua sau chiar la mai multe banci).
Exista acest risc, dar mizez pe bancile serioase, cu gindire strategica si implicate in economie, care au grija de clienti lor si pe partea de creditare, si la depozite.
Banca are un portofoliu de cinci milioane de clienti, cu un milion mai mult fata de finele lui 2003. ... „Cresterea calitativa sustenabila a fost acompaniata de o accelerare a cresterii organice, confirmand realismul si flexibilitatea strategiei noastre si creand valoare pentru organizatie, actionari si clienti.
Specialistii apreciaza ca masura impusa de CNA nu va avea un impact puternic in industria auto romaneasca, intrucat cei mai multi clienti iau in calcul tot pretul, fara taxe.
Comerciantii vor preturi mici pentru clienti Un comerciant poate ajunge sa ofere preturi mai mici decat un hypermarket apeland la diverse metode.
Marketing agresiv Administratia CNH a anuntat ca, de anul viitor, politica de vanzari la nivelul companiei se va schimba radical, in sensul cresterii cat mai mult a numarului de clienti.
Pe de alta parte, potrivit "Financial Times", FMI are dificultati in finantarea activitatii sale, din lipsa de clienti, situatie care poate conduce chiar la un "faliment" al institutiei monetare.
"Daca nu avem clienti, macar sa nu ne pierdem timpul", ne zice barbatul din fata noastra, pe care-l astepta un carton aburind plin cu mititei, alaturi de care trona ditamai bardaca plina cu bere.
"Deocamdata, noi suntem la inceput cu aceste servicii, practicam preturi mai mici si oferim calitate ca sa ne atragem clienti. ... Aceasta deoarece foarte multi clienti prefera service-uri modeste cu servicii pe masura, din cauza ca sunt foarte ieftine.
"Deocamdata, noi suntem la inceput cu aceste servicii, practicam preturi mai mici si oferim calitate ca sa ne atragem clienti. ... Aceasta deoarece foarte multi clienti prefera service-uri modeste cu servicii pe masura, din cauza ca sunt foarte ieftine.
vanzarea de produse la noi clienti, in conditii avantajoase, cumpararea de materii prime mai ieftine, de calitate mai buna, acces la numerosi clienti si furnizori imposibil de contactat fara portal, obtinerea de credite, finantari prin leasing, garantii, obtinerea in timp util de informatii privind lansarea de licitatii pentru obtinerea de finantari nerambursabile din Romania si Uniunea Europeana, obtinerea de servicii de consultanta juridica, financiara, manageriala, marketing etc.
ßi asta datorita "jongleriilor bancilor", care vor tine cont de primele incasate de clienti sau de venitul din ultimele trei luni, doar ca sa acorde credite in continuare, explica Florin Ducea, responsabil vanzari la un magazin de bricolaj.
Concurenta acerba pe creditele de consum va obliga bancile, mai ales pe cele mici, sa incerce sa exploateze segmente de potentiali clienti traditional ignorate. ... "ProCredit Bank are in portofoliu clienti persoane fizice autorizate care practica profesiuni liberale (de ex:
Montatorii de instalatii GPL din Craiova nu se plang de clienti si spun ca in Dolj foarte multi soferi si-au trecut masinile pe gaz. ... "Cei mai vechi si constanti clienti ai mei sunt taximetristii.
Metro functioneaza pe principiul - clientul nostru, bataia noastra de joc Pe langa chinezismele pe care le pune in vanzare, Metro se mai poate lauda si cu indiferenta cu care angajatii isi trateaza potentialii clienti sau, de ce nu, vechii clienti.
Parintii, clientii cei mai dificili Afacerea cu gradinite are avantajul de a nu duce lipsa de clienti.
Domeniul bancar detine insa suprematia, alaturi de cel serviciu clienti, cand vine vorba de cel mai mare numar de candidati pe un post. ... Totusi, media candidatilor pe un job in domeniul financiar, serviciu clienti si software este de 300.
google-analytics.com